ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σαμπανάτζοβιτς στον δρόμο του Τσιντώτα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι συγκυρίες είναι τέτοιες που η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να βασιστεί σύντομα στον νεαρό Βόσνιο, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Πανέτοιμος ο ταλαντούχος μέσος που περίμενε την ευκαιρία πως και πως. Μπορεί και βασικός με Παναιτωλικό.

Τα κουκιά είναι μετρημένα στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα δεν αποκλείεται να γίνει ο πρώτος προπονητής της Ένωσης για φέτος που θα εμπιστευτεί τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς στο βασικό ή σχήμα. Ή τέλος πάντων πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε δώσει ευκαιρία στον διεθνή ποδοσφαιριστή στα πρώτα φιλικά της ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά σε... ό,τι να ναι θέση. Ο Νίκος Κωστένογλου από την άλλη έβαλε τον "Σάμπα" να παίξει στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Το ματς εκείνο με τον Πανιώνιο ήταν εντελώς αδιάφορο και ο Σαμπανάτζοβιτς αγωνίστηκε μόλις 18 λεπτά. αλλά για κάποιο λόγο άρεσε στον περισσότερο κόσμο. Θέλετε ο αέρας του χωρίς την μπάλα, η σιγουριά του όσο πρόλαβε να έρθει σε επαφή με εκείνη...

Η ουσία είναι πως ο Σαμπανάτζοβιτς περίμενε υπομονετικά. Το μέλλον του μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν θολό. Ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα, δηλαδή πως θα αποχωρήσει ως δανεικός. Ο ίδιος, πάντως, περίμενε τη στιγμή του, δουλεύοντας.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΙΝΤΩΤΑ

Σαν τον Τσιντώτα και ο Σαμπανάτζοβιτς καλείται τώρα ν' αρπάξει την ευκαιρία που ενδεχομένως θα του δώσει ο Καρέρα στα επόμενα ματς, ίσως και στο κυριακάτικο με τον Παναιτωλικό.

Ο Γαλανόπουλος τραυματίας, ο Σιμάο έχει ανοίξει την πόρτα και περιμένει το αντίο, ενώ οι Κρστίτσιτς - Σιμόες έχουν τα up και τα down τους. Έτσι και ο Τσιντώτας πριν από δύο χρόνια.

Θυμάστε που ο ικανότατος γκολκίπερ είχε αποκτηθεί για να "βοηθάει" τους Ανέστη - Μπάρκα και εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες, μνημονεύεται πια ως βασικό στέλεχος εκείνης της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ