ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ρονάλντο - Βέρντε, από το playstation στο standing ovation

ΑΕΚ: Ρονάλντο - Βέρντε, από το playstation στο standing ovation

Ο Βέρντε έπαιξε μπάλα στην Βαγιαδολίδ με πρόεδρο τον Ρονάλντο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είχε καταφέρει να ενθουσιάσει τον Βραζιλιάνο με φοβερό γκολ, ενώ συγκίνησε με το post του για το "Φαινόμενο".

Η Βαγιαδολίδ ήθελε να κρατήσει τον Ντανιέλε Βέρντε στο ρόστερ της, ο πρόεδρος της ομάδας Ρονάλντο είχε αδυναμία στον Ιταλό, ωστόσο η μοίρα τα έφερε έτσι που το ισπανικό κλαμπ αναγκάστηκε ν' αποσυρθεί από τη διεκδίκηση εξαιτίας κάποιων εσωτερικών ζητημάτων που έπρεπε να λυθούν.

Πλέον, ο 24χρονος Ναπολιτάνος θ' αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ και το Sport24.gr σημειώνει δύο στιγμές μέσα από τη σχέση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης με το "φαινόμενο" το παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η πρώτη, σαφώς, ανήκει στον Βέρντε και την παρθενική φορά που είδε από κοντά τον σπουδαίο Βραζιλιάνο γκολτζή. Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν δίπλα δίπλα, ωστόσο ο Ιταλός εξτρέμ, αρχικά, δυσκολευόταν να "ανεβάσει" το καρέ στα social media και εξήγησε το γιατί μέσω ενός συγκινητικού post:

"Σκεφτόμουν να μην την βάλω, να την κρατήσω στις πιο όμορφες αναμνήσεις μου, διότι είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να δείχνομαι. Βάζω, λοιπόν, αυτή τη φωτογραφία αποκλειστικά για τα παιδιά που προσπαθούν να καταλάβουν ότι το όνειρο ξεπερνάει τις προσδοκίες.

Μοιάζει με μία απλή φωτογραφία αλλά δεν είναι. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που έχουν δει μόνο σε μία οθόνη, είτε μιλάμε για την TV ή το playstation, ένας χαρακτήρας που χρησιμοποιούσαμε τ' όνομά του όταν παίζαμε μπάλα στους δρόμους. Αυτός που μας ενθουσίαζε με έναν τρόπο παιχνιδιού που ήταν μαγικός για εμάς".

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Η δεύτερη στιγμή που στιγμάτισε τη σχέση των δύο ανδρών ήταν το καταπληκτικό γκολ του Βέρντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Εσπανιόλ. Ο οσονούπω "κιτρινόμαυρος" ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του, κατάφερε να της εξασφαλίσει έναν βαθμό, ενώ παράλληλα έκανε τον Ρονάλντο να σηκωθεί όρθιος και να τον χειροκροτήσει.

" Δεν το περίμενα ποτέ να με χειροκροτήσει ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν θα το ξεχάσω ποτέ" είχε πει αργότερα σε συνέντευξή του ο Ιταλός winger που βρέθηκε στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα
ΑΕΚ: Από Λισαβόνα στην Ελλάδα ο Ολιβέιρα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ