ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ραντόνια

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Ραντόνια

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ, Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεντάντ Ραντόνια. Ο 19χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ βρέθηκε την Πέμπτη (10/9) στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 7/9 την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Ο Ραντόνια έχει αγωνιστεί με τους Κροάτηες στο UEFA Youth League σε δέκα παιχνίδια και συγκεκριμένα, τέσσερα τη σεζόν 2019-20 και έξι τη σεζόν 2018-19 ενώ παράλληλα την περσινή σεζόν έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Κροατών αγωνιζόμενος στις 28 Απριλίου 2019 κόντρα στην Όσιγιεκ.

Παράλληλα είναι διεθνής με την ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει κληθεί μέχρι σήμερα και στην Εθνική Νέων ενώ άπαντες κάνουν λόγο για ένα ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μελλον μπροστά του.

Ο Ραντόνια από τη στιγμή που θα έρθει στην Ελλάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα, και ο Καρέρα θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ ή θα παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Επειδή μπορεί να γίνουν συνειρμοί, λόγω της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική Ανδρών της Βοσνίας και επίβλεψης της Ελπίδων, ο Ραντόνια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εισήγηση του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΕΚ: Δίνει 2 εκατ. ευρώ για Λιβάι Γκαρσία
ΑΕΚ: Προχωρά η Σπέτσια για Βέρντε
ΑΕΚ: Οι δύο νέες εμφανίσεις της Ένωσης
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ