ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα της ο Αλμοέζ Άλι

Qatar's Almoez Ali attends a training session with his national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Qatar will face Colombia on Wednesday for a Group B match at the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine)
Qatar's Almoez Ali attends a training session with his national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Qatar will face Colombia on Wednesday for a Group B match at the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο επιθετικός από το Κατάρ με ρίζες από το Σουδάν, Αλμούζ Άλι, είναι ένας από τους υποψήφιους για το κιτρινόμαυρο ρόστερ καθώς στην ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει ότι διαθέτει τα στοιχεία που λείπουν από την επιθετική γραμμή της.

Στο Sport24.gr διαβάσατε κατ' αποκλειστικότητα για το ενδιαφέρον και τις επαφές του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, με σκοπό την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ της Λεβάντε, Αντόνιο Λούνα.

Η Ένωση φαίνεται να έχει εστιάσει σε αυτόν, στον Βράνιες και στις άλλες υπαρκτές λύσεις για το αριστερό άκρο και το κέντρο της άμυνας (ειδικά για τη θέση του στόπερ, έχει ψαχτεί για τον Νέναντ Τόμοβιτς της Κιέβο Βερόνα και τον Ζόραν Άρσενιτς της Γιαγγελόνια), ωστόσο στα «κρυφά» δουλεύονται κι άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο επιθετικός με ρίζες από το Κατάρ και το Σουδάν, Αλμούζ Άλι, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εξεταστεί από τον Ίλια Ίβιτς και βρίσκονται ψηλά στη λίστα του για την αντικατάσταση του Σέρχιο Αραούχο στο ρόστερ της ομάδας, καθώς η περίπτωση του Τσίνο δύσκολα θα προχωρήσει. Αφενός λόγω οικονομικών συνθηκών, αφετέρου διότι ο Μάσιμο Καρέρα θα προτιμούσε κάτι διαφορετικό για "μπακ-απ" του Ολιβέιρα.

Ο Αλμούζ Άλι Ζαϊνελμαμπτίν Αμπντουλά, είναι (σχεδόν, καθώς έχει γενέθλια σε 14 ημέρες) 24 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα αυτής. Παίζει στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και ο νυν επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Άλι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές και είναι εν ενεργεία διεθνής (23 γκολ σε 43 ματς) με την Εθνική ομάδα του Κατάρ. Σύμφωνα με το scouting report αγωνίζεται στην κορυφή, αλλά και στα δύο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ