ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ψάχνουν ομάδα Τσόσιτς - Γιαννιώτας

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν αναμένεται ν' αποτελέσουν από την ΑΕΚ οι Ούρος Τσόσιτς και Γιάννης Γιαννιώτας. Η Ένωση δίνει δανεικούς και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Δεν συνέβη κάποια ανατροπή στις υποθέσεις των Ούρος Τσόσιτς και Γιάννη Γιαννιώτα. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε συζητήσεις με τους διοικούντες την ΑΕΚ, σε καλό κλίμα, ώστε να βρουν τις επόμενες ομάδες τους και ν' αποχωρήσουν το προσεχές διάστημα, αφού δεν υπολογίζονται.

Μαζί με τους δύο που φεύγουν είναι και τέσσερις πιτσιρικάδες που η Ένωση επιθυμεί να τους δώσει δανεικούς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Η τετράδα, λοιπόν, αποτελείται από τους: Γιαννούτσο, Γιούση, Μπούση, Βλαχομήτρο. Μέχρι στιγμής, πάντως, παραμένει άγνωστο αν οι Τσόσιτς και Γιαννιώτας θα εμφανιστούν στην πρώτη των "κιτρινόμαυρων" την Πέμπτη (27/6) στις 18:00.

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

Στην πρώτη της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς Μπάρκας, Μάνταλος, Γιαννούτσος όπως και ο Μοράν που μέχρι πρόσφατα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Μάλαγα στην οποία ήταν δανεικός. Όσον αφορά στα μεταγραφικά αποκτήματα θα είναι όλοι εκεί πλην του Μίλος Ντέλετιτς που ακόμα δεν είναι παίκτης των "κιτρινόμαυρων" επίσημα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται την 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Ένωσης. Από εκεί και πέρα στο ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν θα το μάθουμε όταν βγει η αποστολή για Πολωνία, εκεί ο Καρντόσο θα δώσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιακουμάκης θα είναι "παρών", ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος έχει άδεια για να φανεί αν θα συνεχίσει στη Λαμία ή δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

"Ραντεβού στα Σπάτα για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν έχει αύριο στις 18.00 η ομάδα μας για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο και των συνεργατών του Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ ο νέος αναλυτής της ομάδας θα είναι ο Φρανσίσκο Κόστα. Στο τεχνικό τιμ παραμένουν οι Νίκος Παναγιωτάρας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς.

Νέος γυμναστής αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης στη θέση του Μανώλη Βασιλειάδη, τον οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ιωάννου, μαζί με το υπόλοιπο τιμ φυσιοθεραπευτών της ομάδας μας.

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσουν οι δύο διεθνείς Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας, που θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα.

Αύριο και μεθαύριο είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε στην Πολωνία την Τρίτη το απόγευμα (15.40), περιλαμβάνει μία ακόμα προπόνηση την Παρασκευή, διπλή προπόνηση Σάββατο και Δευτέρα, ρεπό την Κυριακή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ