ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Ψάχνεται" για την επιστροφή ο Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Δεν την έκοψε τσάμπα την τούρτα με το σήμα της ΑΕΚ, πρόσφατα, ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος φέρεται να ψάχνει τρόπο επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Τα πολλά "κιτρινόμαυρα" Instastory του Ογκνιέν Βράνιες από τότε που έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό το Βέλγιο μαρτυρούσαν πως στον Βόσνιο λείπει η πατρίδα μας και η ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα της "Live Sport" στο φύλλο του Σαββάτου, ο 29χρονος θέλει να καταπολεμήσει τη λησμονιά, εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα της επιστροφής του στα Σπάτα!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο σκληροτράχηλος στόπερ έχει προσεγγίσει ανθρώπους από το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" για να ρωτήσει αν είναι εφικτό να γυρίσει στην ΑΕΚ τον Γενάρη ακόμη και ως δανεικός από την Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι έχουν "δεμένο" τον Βράνιες μέχρι το 2022, ενώ μόλις πριν από μερικούς μήνες είχαν δαπανήσει 3,2 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, επίσης του προσφέρουν ένα πολύ καλό ποσό ετησίως βάσει του συμβολαίου που υπογράφηκε.

Όσον αφορά τις συμμετοχές του αυτές είναι εννέα μέχρι στιγμής (έξι στο πρωτάθλημα, δύο στο Europa League και μία στο κύπελλο). Ότι λείπει βέβαια η ΑΕΚ στον Βράνιες αποτελεί γεγονός, μην ξεχνάμε ότι στις 24/10 που είχε τα γενέθλιά του επέλεξε να τα γιορτάσει με τούρτα σε σχήμα του εμβλήματος της πρώην ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ