ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ψάχνει τον επόμενο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με όλα όσα ειπώθηκαν διά στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη στο μέγαρο της AEGEAN, ο Μανόλο Χιμένεθ μετράει μέρες ως προπονητής της ΑΕΚ. Η 3η θητεία του Ισπανού οδεύει προς το τέλος της και η Ένωση ψάχνει τον επόμενο.

Η βραδιά κατά την οποία ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάλεσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον τελευταίο όροφο της AEGEAN έβγαλε ειδήσεις με κυριότερη αυτή που αφορά το -αβέβαιο- μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση.

Ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως μετράει μέρες στην Ένωση, ολοκληρώνοντας την τρίτη του θητεία στην ομάδα που κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα. Μπορεί από το περιβάλλον του Σεβιγιάνου να μην προκύπτει οριστικό τέλος, ωστόσο από τα όσα είπε το αφεντικό της ΑΕΚ την Τετάρτη (22/5) φάνηκε πως οι "κιτρινόμαυροι" δουλεύουν για τον επόμενο.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, την επομένη κιόλας, η ονοματολογία ως προς τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών πέρασε στην άκρη και κορυφώθηκε αυτή του διαδόχου του Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ, λοιπόν, με τις κινήσεις της δείχνει ότι αναζητά τον επόμενο, έναν προπονητή με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ' αυτά που προσδίδει ο Χιμένεθ.

Παρ' όλο που όλα είναι ανοιχτά, ακόμη, η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει διερευνητικές επαφές με προπονητές, ενώ από το ρεπορτάζ διαφαίνεται πως η Ένωση κλείνει το μάτι εκ νέου στην Ιβηρική Χερσόνησο, δηλαδή στην αγορά της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Παράλληλα, υπάρχει στο τραπέζι η περίπτωση του Τόμας Κρίστιανσεν, ενός προπονητή που οι "κιτρινόμαυροι" έχουν σκανάρει στο παρελθόν και η τελευταία του ομάδα ήταν η Λιντς.

Βέβαια, μην ξεχνάμε στο θέμα Χιμένεθ υπάρχει και το εξής: Έως τις 10 Ιουνίου, η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο τον Ισπανό στον πάγκο της και να του το εκφράσει, πληρώνοντας 100.000 ευρώ για να λυθεί η συνεργασία που προβλέπεται από τη συμφωνία των δύο πλευρών, έως το καλοκαίρι του 2020. Το ίδιο, βάσει τις συμφωνίας που έχουν συνάψει οι δύο πλευρές, δικαιούται να πράξει και ο προπονητής.

Διαβάστε ακόμη
Νέα επίθεση Κούγια κατά Μελισσανίδη
Πώς να νιώθει ο Χιμένεθ;
Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ