ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρώτη ελληνική ομάδα χωρίς βαθμό και η μόνη στο φετινό Champions League

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που δεν πήρε ούτε έναν βαθμό σε όμιλο του Champions League, αλλά και η μόνη στην φετινή διοργάνωση.

Η ήττα της ΑΕΚ από την Μπενφίκα ( 1-0), σήμανε και το τέλος της φετινής της πορείας στο φετινό Champions League, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, αφού βγήκε 4η στον όμιλο και δεν συνεχίζει ούτε στο Europa League.

Χωρίς βαθμό βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει περισσότερες απαιτήσεις η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία κρατούσε το 0-0 ως το 88' στο "Ντα Λουζ", αλλά ηττήθηκε με το φάουλ του Σεφέροβιτς.

Η Ένωση έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που δεν πήρε ούτε έναν βαθμό σε όμιλο του Champions League, αλλά και η μόνη στην φετινή διοργάνωση. Καμία άλλη δεν ολοκλήρωσε τους ομίλους με μόνο ήττες στα έξι παιχνίδια.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, 2-3 από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, 0-2 και 2-0 από τη Μπάγερν Μονάχου, 0-2 από τον Αίαντα στην Αθήνα και 1-0 από τους "Αετούς" στη Λισσαβώνα.

Η επανεμφάνιση του Δικεφάλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν κύλησε όπως θα ήθελε και πλέον θα επικεντρωθεί στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις της.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ