ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτα το τρία στα τρία

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα επιχειρεί να βάλει κάποιες πινελιές της δικής του ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας στην ΑΕΚ, αλλά με σύνεση. Ο Ιταλός δεν βιάζεται διότι έχει ως πρωταρχικό στόχο το τρία στα τρία για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα το 2019.

Νίκη ίσον ευτυχία και στην ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή, έχουν πάρει τα πάνω τους μετά από το "διπλό" στην Ξάνθη και τη διαχείριση που έκανε ο Μάσιμο Καρέρα πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της αναμέτρησης. Στους κιτρινόμαυρους άρεσε ο τρόπος που τους προσέγγισε ο Ιταλός, ωστόσο ο ίδιος δεν βιάζεται να περάσει τα θέλω του στους παίκτες. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σταδιακά.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, γενικότερα έχει ν' ανέβει βουνό για να χτίσει κάτι καλό, ωστόσο έπεσε στην περίπτωση που η ομάδα του έχει να δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Καρέρα έχει θέσει κάποιες συγκεκριμένες προταιρεότητες. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Αγωνιστικά, ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας και πρωταθλητής Ρωσίας, ψάχνει τον καλύτερο συνδυασμό για να πάρει η ΑΕΚ τις δύο αναμετρήσεις που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του έτους. Ο Καρέρα, λοιπόν, θα επιχειρήσει -όπως και έκανε- να βάλει τους ποδοσφαιριστές να πατήσουν στο πλάνο: Μηδέν στην άμυνα και καλή ψυχολογία.

Από εκεί και πέρα, το αυτονόητο. Να κάνει δηλαδή η ομάδα του δύο συνεχόμενες νίκες και να αποχαιρετήσει το κακό για εκείνη 2019 με τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν εκτός την Ξάνθη, και θέλουν νίκες με Αστέρα Τρίπολη (18/12) στο Ολυμπιακό Στάδιο και Λαμία μακριά από την έδρα τους το Σάββατο (21/12).

Στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Καρέρα θα εκμεταλλευτεί τις ημέρες παύσης για να δουλέψει με τους παίκτες και τους συνεργάτες του κάποια πιο ειδικά κομμάτια απ' αυτά που σκέφτεται να βάλει στο αγωνιστικό πλάνο του συνόλου. Μην ξεχνάμε πως με την επιστροφή στη δράση, η ΑΕΚ υποδέχεται στις 5/1 τον Παναιτωλικό και στις 12/1 παίζει το πρώτο ντέρμπι επί εποχής Καρέρα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρστίτσιτς: Παραπάνω από κανονικός ποδοσφαιριστής

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ