ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτα στον Μελισσανίδη ο Βράνιες

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ογκνιέν Βράνιες έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 16:30, αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ογκνιέν Βράνιες "παραβίασε" το πρωτόκολλο των νεοαποκτηθέντων της ΑΕΚ και αντί για Μαρούσι, στα κεντρικά της Ένωσης, πήγε στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά.

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που έκανε ο Βόσνιος στην Αθήνα ήταν να συναντηθεί με το αφεντικό των "κιτρινόμαυρων", αφού είναι γνωστό πως η αδυναμία είναι αμοιβαία στην περίπτωσή τους και δεν κρύβεται.

Πρόσφατα, στο δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης είχε πει την εξής ατάκα: " Θα φέρω και τρελογιατρούς και ψυχολόγους για τον Βράνιες", με τον "Ογκι" μερικές ώρες αργότερα ν' απαντά μέσω social media, αναρτώντας μία φωτογραφία που τον έχει δίπλα δίπλα με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης και ανέφερε: " Ψυχολόγος και ψυχίατρος", αναφερόμενος στον εαυτό του και τον Μελισσανίδη .

Το Sport24.gr ήταν στην άφιξη του Ογκνιέν Βράνιες το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) και μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ πώς υποδέχθηκαν τον σκληροτράχηλο στόπερ οι οπαδοί της Ένωσης. Φωτογραφίες και βίντεο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ