ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτα φεύγουν, μετά έρχονται

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αστοχίες στο σχεδιασμό της ΑΕΚ το καλοκαίρι δυσκολεύουν τη ζωή του Ίβιτς. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής συνεχίζει να ψάχνει τις ιδανικές λύσεις για ενίσχυση του ρόστερ. Πώς οι αποχωρήσεις επηρεάζουν τις μεταγραφές;

Το ρόστερ της ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση. Πρωταρχικός στόχος του Ίλια Ίβιτς είναι η απόκτηση ενός στόπερ και έπειτα η καλύτερη δυνατή προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και του αριστερού εξτρέμ. Ωστόσο, η δουλειά του Σέρβου δεν είναι εύκολη με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν εξαιτίας του κακού σχεδιασμού το καλοκαίρι.

Η Ένωση αστόχησε στην επιλογή προπονητή (Μιγκέλ Καρντόσο), δαπανώντας αρκετά χρήματα για να τον πάρει, πλήρωσε για μεταγραφές οι οποίες μέχρι στιγμής δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και φυσικά έχασε ένα ικανοποιητικό μπάτζετ από την αποτυχία της ομάδας να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς ο Ίβιτς κινείται στην αγορά με δυσκολία ως προς το οικονομικό κομμάτι. Δείτε την περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δούλεψε το θέμα του Σουηδού, αλλά στο τέλος της ημέρας φαίνεται πως εμφανίζεται στο προσκήνιο η Τζένοα, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του Τάνκοβιτς με αρκετά χρήματα τόσο για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, όσο και για την Χάμαρμπι.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι η ΑΕΚ πρέπει να δώσει για να πάρει. Δεν αποκλείεται βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί η Ένωση να προχωρήσει σε ξεφόρτωμα συμβολαίων όπως έγινε με τον Ερίκ Μοράν. Ο Ισπανός θα πάρει κάποια χρήματα για να φύγει όμως οι κιτρινόμαυροι παράλληλα γλύτωσαν ένα ποσό από τα υπολειπόμενα χρόνια του συμβολαίου του (έπαιρνε κοντά στις 300.000 ευρώ και ήταν δεμένος με την ομάδα έως το 2021).

Βάλτε στο κάδρο, πέραν του ξεφορτώματος συμβολαίων, και τις πωλήσεις. Ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Βασίλη Μπάρκα, όπως και για τον Κώστα Γαλανόπουλο από την Φέγενορντ (και την Άιντραχτ) για την οποία είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Sport24.gr σε ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Φέγενορντ για Γαλανόπουλο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ