ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώην παίκτης της Λιβόρνο έφτιαξε ακαδημίες στα χρώματα της Ένωσης

ΑΕΚ: Πρώην παίκτης της Λιβόρνο έφτιαξε ακαδημίες στα χρώματα της Ένωσης

Παλαίμαχος επιθετικός της Λιβόρνο άνοιξε σχολή ποδοσφαίρου και την "έντυσε" στα κιτρινόμαυρα για να τιμήσει τη σχέση φιλίας της πρώην ομάδας του με την ΑΕΚ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, Ιγκόρ Πρότι, προχώρησε σε μία ενέργεια που αναμένεται να ενθουσιάσει τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Ιταλός επιθετικός με καταγωγή από το Ρίμινι έπαιξε στην Λιβόρνο από το 1985 μέχρι το 1988 και από το 1999 έως το 2005.

Στα τόσα χρόνια που πέρασε στην προαναφερθείσα ομάδα, όπως ήταν λογικό έμαθε για τη σχέση φιλίας που έχουν οι οπαδοί της με αυτούς της Ένωσης. Συχνά πυκνά έχουμε δει στο γήπεδο της Λιβόρνο πανό για την Ένωση και το αντίθετο στο ΟΑΚΑ.

Αυτό, όμως, που έκανε ο Πρότι για να τιμήσει τη φιλία των δύο ομάδων είναι πραγματικά μεγάλο. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ανοίγει σχολή ποδοσφαίρου με το έμβλημα αυτής να είναι στα χρώματα της ΑΕΚ. Και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αφού ο 52χρονος Ιταλός έγραψε στο Instagram: " Τα χρώματα της σχολής, LA10, είναι κιτρινόμαυρα για να τιμήσουμε την ιστορική αδερφοποίηση με τους Έλληνες φίλους μας από την ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ