ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωράει η παραχώρηση του Βέρντε στην Σπέτσια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε, Λουΐτζι Λάουρο, βρίσκεται στην Αθήνα και η πώληση του Ιταλού εξτρέμ στην Σπέτσια φέρεται να προχωράει. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Ένα από τα ονόματα παικτών της ΑΕΚ που βρίσκονται στην μαύρη λίστα του Μάσιμο Καρέρα είναι αυτό του Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται από τον κόουτς της Ένωσης.

Στο ματς με τον Παναιτωλικό έμεινε εκτός αποστολής, ενώ σήμερα βγήκε από την ευρωπαϊκή λίστα για να μπει στη θέση του ο Σάκχοβ.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις με την περίπτωση του Βέρντε κάτι που μαρτυρά και η παρουσία του Λουίτζι Λάουρο στην Αθήνα. Ο μάνατζερ του 24χρονου εξτρέμ φαίνεται ότι έχει στα χέρια του πρόταση από την Σπέτσια.

Επιθυμία της ΑΕΚ είναι να πουλήσει τον Βέρντε και όχι να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού ακόμα και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν θέσει την τιμή του Ιταλού στις 800.000 ευρώ και αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να έρθουν σε οριστική συμφωνία οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τον 24χρονο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ