ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωρά η Σπέτσια για Βέρντε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σπέτσια προχωρά για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, πιθανότατα με δανεισμό. Η Ένωση θέλει να βάλει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς σε περίπτωση παραμονής της ομάδας από τη Λιγκούρια στη Serie A.

Η Σπέτσια πανηγύρισε το βράδυ της 20ής Αυγούστου την άνοδο στη Serie A για πρώτη φορά στην 114χρονη ιστορία της και ήταν ήδη γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες ότι είχε στρέψει το βλέμμα της στην Ελλάδα όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή με στόχο τον Ντανιέλε Βέρντε.

Η ομάδα της Λιγκούρια προχωρά για τον Ναπολιτάνο εξτρέμ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό σημείο για την παραχώρηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού από την Ένωση στη Σπέτσια με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, αναμένεται να τεθεί στην ενδεχόμενη συμφωνία και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021. Αξίζει να τονιστεί ότι οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βάλουν ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς σε περίπτωση παραμονής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, θεωρεί τη συμφωνία "σχεδόν τελειωμένη" και τον Βέρντε "ένα βήμα πριν από την επιστροφή του" στην Ιταλία και τους ακιλότι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ