ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προς Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Σιμάο

Ο Νταβίντ Σιμάο στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Ο Νταβίντ Σιμάο στην προετοιμασία της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Σιμάο δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει στο Ισραήλ και τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του.

Στο Ισραήλ είναι πολύ πιθανό θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με πληροφορίες ο Νταβίντ Σιμάο. Η Χαποέλ Μπερ Σεβά κινήθηκε για την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου μέσου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Ο Σιμάο υπέγραψε στην ΑΕΚ επί τεχνικής ηγεσίας του συμπατριώτη του, Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο αγωνίστηκε ελάχιστα με το Δικέφαλο. Φόρεσε τη φανέλα του για 4 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε 3 ματς στα προκριματικά του Europa League.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά έχει συγκεντρώσει μετά από 21 ματς συνολικά 34 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά του Ισραήλ παραμένει ανοικτή - αντίθετα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές - μέχρι και την 6η Φεβρουαρίου.

Ο Σιμάο έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως στην ΑΕΚ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Η ΑΕΚ είχε δώσει 450.000 ευρώ στην Αντβέρπ για να τον αποκτήσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ