ΑΕΚ

AEK: Προς ανατροπή με Σιμόες

CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά σε ανοιχτή επικοινωνία με τον 29χρονο αμυντικό χαφ και είναι σημαντικά αυξημένες οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η απόφαση της ΑΕΚ, να θέσει εκτός ομάδας τους παίκτες που δεν επιθυμούσαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί της, βάσει των οικονομικών όρων που τους είχε προτείνει, τείνει να εξελιχθεί σε... μεγάλο κόλπο! Και τούτο διότι, μετά τη συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα, στα σκαριά είναι και αυτή με τον Αντρές Σιμόες. Σε μια ανατροπή που εφόσον επιτευχθεί, θα είναι ακόμα πιο επική!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Πορτογάλος έκανε την κίνηση που περίμενε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ζητώντας ακρόαση και συζήτηση, πάνω στα δεδομένα της τελευταίας πρότασης που του κατατέθηκε με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σύμφωνα με αυτά, η ΑΕΚ είχε προτείνει στον 29χρονο μέσο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούσαν από τις 450.000 και κατέληγαν στις 500.000 ευρώ.

Ο Σιμόες, στη δεύτερη προσέγγιση που του έγινε προ περίπου 20 ημερών, έδειξε αμετακίνητος στις προθέσεις του, πιστεύοντας ότι θα βρει αυτό που αναζητούσε στο εξωτερικό, ήτοι ένα συμβόλαιο ύψους +700.000 ευρώ το χρόνο. Δεν τα κατάφερε... Και φτάσαμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με τον Πορτογάλο να επιδιώκει την επαναπροσέγγιση, βρίσκοντας την πόρτα της ΑΕΚ ανοιχτή προς συζήτηση.

Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε ακόμα μία μεγάλη ανατροπή, όπως συνέβη με την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, σε μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πολλά και θα καταφέρει ακόμα περισσότερα έχοντας σε κοντινούς χώρους έναν παρτενέρ με την ποιότητα του Νέναντ Κρστίτσιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ