ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προς ανάκληση η απαγόρευση μετακίνησης στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις στην υπόθεση της απαγόρευσης και προς την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε διαβεβαίωση για ανάκληση της απόφασης.

Η άμεση αντίδραση της ΑΕΚ στην απόφαση της ΓΓΑ για απαγόρευση μετακίνησης -οργανωμένης και μεμονωμένης- των οπαδών της στο Αγρίνιο παραμονή του ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ είχαν αρχίσει να διατίθενται τα εισιτήρια, όλα δείχνουν πως φέρνει αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού, ενημερώθηκε για το μείζον θέμα και η αντίδρασή του ήταν άμεση ώστε να δοθεί λύση. Πράγματι, απέναντι στην Ένωση υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η απόφαση δεν θα ισχύσει και οι κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως έτσι θα γίνει.

Η απαγόρευση, σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανακλήθηκε και οι φίλαθλοι της αναμένεται θα βρεθούν κανονικά στο πλευρό της ομάδας τους.

Επίσης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της Λίγκα ενημέρωσε Αστυνομία και ΓΓΑ ότι η απόφαση θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα. Στο σκεπτικό της αντίδρασης του Υπευθύνου Ασφαλείας έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι στο παρελθόν δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο από οπαδούς της Ένωσης στο Αγρίνιο για να δικαιολογεί το μπλόκο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ