ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πλήγμα με Ολιβέιρα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Νέλσον Ολιβέιρα υπέστη θλάση στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες, το οποίο σημαίνει πως θα δώσει μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες θα μείνει ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, που ήταν εξαιρετικός στους αγώνες με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα, αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου από το ματς με τους Αρκάδες και η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Λαμία (15/09, 21:30) και Παναιτωλικό για την 3η και 4η αγωνιστική της Super League 1 αντίστοιχα, ενώ θα δώσει μάχη προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

O 28χρονος φορ είχε αρχίσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, καθώς είχε πετύχει δύο γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές και έδειχνε να έχει ταιριάξει ιδανικά στην επίθεση με τον Μάρκο Λιβάγια. Θυμίζουμε πως νοκ άουτ έχει τεθεί κι ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς υπέστη κι αυτός θλάση στον αριστερό γαστροκνήμιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ