ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πετάει για Ισραήλ ο Σιμάο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία βαίνει η μετακίνηση του μέσου της ΑΕΚ, Νταβίντ Σιμάο, στη Χαποέλ Μπερ Σεβά με τη μορφή δανεισμού. Πετάει για Ισραήλ ο Πορτογάλος για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2) ότι ο Νταβίντ Σιμάο οδεύει προς το Ισραήλ καθώς η Χαποέλ Μπερ Σεβά κινήθηκε για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Ο Ίβηρας ταξίδεψε το απόγευμα της σημερινής ημέρας για το Ισραήλ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Θα μετακινηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση, ενώ έχει προβλεφθεί κι οψιόν αγοράς του μετά το πέρας αυτού.

Πιθανότατα η ΑΕΚ θα ζητήσει ως οψιόν το ποσό που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Αντβέρπ το καλοκαίρι του 2019, δηλαδή 450.000 ευρώ.

Ο Σιμάο υπέγραψε στην ΑΕΚ επί τεχνικής ηγεσίας του συμπατριώτη του, Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο αγωνίστηκε ελάχιστα με το Δικέφαλο. Φόρεσε τη φανέλα του για 4 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε 3 ματς στα προκριματικά του Europa League.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά έχει συγκεντρώσει μετά από 21 ματς συνολικά 34 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά του Ισραήλ παραμένει ανοικτή - αντίθετα με τις περισσότερες ευρωπαϊκές - μέχρι και την 6η Φεβρουαρίου.

Ο Σιμάο έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως στην ΑΕΚ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ