ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παρών ο Ολιβέιρα με ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (26/09) και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29/09, 19:30), αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού.

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου ενόψει του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (26/09) και τέθηκε στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως ο Πορτογάλος επιθετικός θα καθίσει στον πάγκο, αφού απουσιάζει από την 1η Σεπτεμβρίου και τον αγώνα με τον Αστέρα, με συνέπεια να είναι ανέτοιμος για ένα τόσο κρίσιμο ματς. Βέβαια, και μόνο η παρουσία του αποτελεί μία σημαντική είδηση για τα πλάνα του Κωστένογλου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο 3-5-2 του Αγρινίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ως παρτενέρ του Μάρκο Λιβάγια είχε χρησιμοποιηθεί ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ πέρασε ως αλλαγή ο Γιώργος Γιακουμάκης, δίνοντας την ευκαιρία στον Κροάτη να κινηθεί πιο ελεύθερα και να χαρίσει τη νίκη (0-1) στην ομάδα του με υπέροχο σουτ.

O 28χρονος φορ έχει σημειώσει δύο γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε έξι συμμετοχές σε Super League 1 και Europa League, αποτελώντας έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της Ένωσης στην αρχή της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ