ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παράπονα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Η ΑΕΚ άρχισε το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Super League, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με μεγαλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μάνταλο. Ωστόσο, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, τα οποία και εξεφρασαν μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παραπονιούνται για τις πολλές κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι παίκτες της ομάδας στο πρώτο μέρος. Μαλιστα, σύμφωνα με τους "κιτρινόμαυρους", υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια κι εκνευρισμός κι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές στην ανάπαυλα.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της Ένωσης στέκονται στη φάση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη ο οποιος χρειάστηκε να αλλάξει φανέλα, αλλά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, όπως υποστηρίζουν, δίχως την άδεια του Ζαχαριάδη.

Για την ακρίβεια, ο ρέφερι του συνδέσμου Μακεδονίας είπε στον στόπερ του Παναιτωλικού πως θα περάσει στο γήπεδο μόνο με νούμερο στη φανέλα, κάτι που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να θεωρούν οι "κιτρινόμαυροι" πως έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2: O Mάνταλος την πήρε από το χέρι
ΑΕΚ: Ο Σιμόες τις βάσεις, ο Μάνταλος τη διαφορά
Βασιλαντωνόπουλος: "Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, κατάφερα να ανταποκριθώ"
Σάκχοφ: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, στόχος να κατακτήσουμε τίτλους"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ