ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τα δελτία των φιλοξενούμενων καθώς ήταν ληγμένα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τα δελτία των φιλοξενούμενων καθώς ήταν ληγμένα

Θέμα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν ήταν θεωρημένα έχει προκύψει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι "κίτρινοι" έχουν δικαίωμα αν το θελήσουν να καταθέσουν ένσταση εντός 48ωρών.

Θέμα και μάλιστα σοβαρό έχει προκύψει πριν το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και έχει να κάνει με αντικανονική συμμετοχή 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς τα δελτία Υγείας τους ήταν ληγμένα. Κάτι που δίνει το δικαίωμα στους "κίτρινους" να κάνουν ένσταση εντός 48ωρών και να πάρουν το ματς και τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από πληροφορίες που προέρχονται από το "στρατόπεδο" της ΑΕΚ πριν την έναρξη του αγώνα ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, παρατήρησε το πρόβλημα και είδε πως τα δελτία Υγείας 12 ποδοσφαιριστών δεν είχαν ανανεώθεί και αυυτό σύμφωνα με τον ΚΑΠ έχει να κάνει με την κανονικότητα της συμμετοχής των παικτών που είχαν αυτό το πρόβλημα.

Ο 4ος διαιτητής φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ αλλά οι δύο ομάδες αποφάσισαν από κοινού να γίνει κανονικά η αναμέτρηση. Οπότε στην ΑΕΚ περίμεναν να δει τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα ούτως ώστε να αποφασίσουν εντός 48ώρων αν θα κάνουν ένσταση. Τελικά ο Διαμαντόπουλος το είχε αναφέρει όπως επίσης και ότι με βάση το άρθρο 18 του ΚΑΠ η συμμετοχή τους είναι αντικανονική και γράφει πως πριν την αναμέτρηση ενημέρωσε τους Δημητριάδη και Καρυπίδη ενώπιον του παρατηρητή του αγώνα για το πρόβλημα.

Μάλιστα το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ματς με Ολυμπιακό αλλά και με Παναθηναϊκό αλλά εκεί διέλαθε της προσοχής και έχει παρέλθει το 48ωρο για ένσταση από αυτές τις δυο ομάδες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ