ΑΕΚ

AEK: Πάντα στο ραντάρ ο Μπογέ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Μπογέ δεν βρίσκει χώρο στην Τορίνο κι έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην ΑΕΚ. Ανταγωνισμός από Σασουόλο, Μπρέσια και Εστουδιάντες για την Ένωση, ο Καρντόσο περιμένει να καθαρίσει το ρόστερ.

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο, επιθυμεί ο Λούκας Μπογέ.

Ο 23χρονος Αργεντινός εξτρέμ δεν βρίσκεται ούτε φέτος στα πλάνα της γκρανάτα κι έχει ρίξει γέφυρες επιστροφής στην Ένωση. Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Για τον "Τάνκε" φέρονται να ενδιαφέρονται τόσο η Σασουόλο, όσο και η Μπρέσια, η οποία είναι νεοφώτιστη στη Serie A της επόμενης σεζόν.

Την περίπτωσή του εξετάζει και η Εστουδιάντες, ωστόσο φαίνεται ο Μπογέ να μην σκέφτεται ακόμη τον επαναπατρισμό του. Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής του Δικεφάλου, Μιγκέλ Καρντόσο, θα περιμένει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ - αποχωρήσεις και δυνατότητα προσθηκών - για ν' αποφανθεί εάν θ' ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Ο Μπογέ με την κιτρινόμαυρη φανέλα πέτυχε έξι γκολ σε 23 ματς στη Super League 1, αγωνίστηκε σε εννιά ματς στο Κύπελλο και σε τέσσερα στο Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ