ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παίρνει τον Καρακλάγιτς

ΑΕΚ: Παίρνει τον Καρακλάγιτς

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου αριστερού εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάγιτς, ο οποίος αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στη σερβική Προλετέρ.

Μία "ανάσα" από την απόκτηση του Πέταρ Καρακλάγιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Πρόκειται για 20χρονο Σέρβο αριστερό εξτρέμ (ύψος 1.80μ), ο οποίος αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στη σερβική Προλετέρ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, ενώ θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει σχηματίσει και ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα. Μάλιστα, ο Ίβιτς πήγε στη Σερβία και είχε κατ' ιδίαν συναντηση με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τους πείσει να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Καρακλάγιτς είναι γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου του 2000 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βόζντοβατς, από την οποία αποχώρησε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για λογαριασμό της Προλετέρ. Με την Προλετέρ σε εννιά αγώνες είχε τρεις ασίστ.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη του Ζίγκα Λάτσι, τον οποίο οι "κιτρινόμαυροι" απέκτησαν τον Ιανουάριο από τη Μούρα. Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Μπράιτ Ενομπακάρε.

Δείτε video με τα κατορθώματά του:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ