ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητής εύχονται να παίξουν ξανά φέτος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης θέλουν οι πρωταγωνιστές των γηπέδων στην ΑΕΚ, εφόσον ασφαλώς υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής των playoffs και των ματς Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι γενικώς παραδεκτό ότι επί των ημερών του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ομάδας, η εικόνα της ΑΕΚ βελτιώθηκε σημαντικά. Μάλιστα παρουσίασε μια λογική ποδοσφαιρική πρόοδο, ξεκινώντας από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μέσω της απόκτησης αμυντικής συνοχής, ενώ αγώνα με τον αγώνα, συνέχισε να «χτίζει» κάτι καλύτερο δημιουργικά.

Ο Ιταλός κόουτς και οι ποδοσφαιριστές, είναι βέβαιοι ότι δεν έφτασαν στο πικ τους, ότι θα παρουσίαζαν ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και θα διεκδικούσαν με δυνατό φίνις τους εναπομείναντες στόχους. Άλλωστε πέραν της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, προέκυψε και κουβέντα για τη 2η θέση μέσω των πλέι οφς. Στην Ένωση το πίστευαν ακόμα και στο -8 από τον ΠΑΟΚ, πόσω μάλλον μετά την τιμωρία και την αφαίρεση επτά βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρόλο που οποιαδήποτε διακοπή μακράς διάρκειας, συνήθως πλήττει τις ομάδες που έχουν ρυθμό (και η ΑΕΚ ήταν σίγουρα σε εξαιρετική κατάσταση, εν συγκρίσει για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ), βελτιώνονται και πείθουν ότι είναι σε φόρμα, στην Ένωση έχουν ακόμα την πίστη ότι στη διαδικασία των πλέι οφς, θα παρουσιαστούν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από τις άλλες ομάδες. Από όλες πάντως θα λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Καρέρα και οι συνεργάτες του έχουν έτοιμο πρόγραμμα, σωστής μετάβασης από την απραξία στους αγώνες με ενδιάμεσες δυνατές προπονήσεις, ώστε αγωνιστική με την αγωνιστική, να καλύπτεται το πρόβλημα που δεδομένα θα έχει δημιουργήσει η αποχή. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον ιδιαίτερα καταρτισμένο Ιταλό γυμναστή Τζόρτζιο Ντ΄Ουρμπάνο, όπως επίσης και στο ενισχυμένο και δυνατό πρόγραμμα κατ’ οίκον που αναγκαστικά ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο προπονητής και οι παίκτες θέλουν να παίξουν ξανά. Το άφησε να εννοηθεί και ο Καρέρα στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο, δηλώνοντας ότι τα θέλει όλα όσα η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει, στην περίπτωση κατά την οποία υπάρχει συνέχεια στη σεζόν. Επιπροσθέτως, το θέμα ίσως να αποκτήσει και οικονομική χροιά για πολλούς, αν όχι για όλους.

Υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν εντός Ιουνίου, συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με όσους μπαίνουν στην τελευταία σεζόν συνεργασίας τους με την ομάδα, όλοι θέλουν να παίξουν για να διατηρήσουν σε μια κανονικότητα τη χρηματιστηριακή αξία τους αλλά και να αποφύγουν ενδεχόμενη κουβέντα για περικοπές, αν και στην ΑΕΚ έως σήμερα, τέτοιο θέμα συζήτησης δεν έχει ανοίξει. Ποτέ δεν ξέρεις όμως…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ