ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ούτε επαφή, ούτε διαπραγμάτευση με Αραούχο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η νέα ισπανική αναφορά για ΑΕΚ και Αραούχο έφερε αντίδραση από τα κεντρικά του Αμαρουσίου με ξεκάθαρη θέση για τον Αργεντινό.

Ισπανικά Μέσα έμπλεξαν εκ νέου την ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο, σημειώνοντας ότι η Ένωση έχει δείξει ως τώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό, κυρίως για τον πάρει δανεικό, τονίζοντας ότι η Λας Πάλμας εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει το 40% των δικαιωμάτων του Αραούχο, υποστηρίζοντας ότι οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να πληρώσουν 2.000.000 ευρώ για τον 50%.

Από την ΑΕΚ, λοιπόν, προκύπτει σε αυστηρό τόνο ότι όποια αναπαραγωγή και το όποιο σενάριο δημιουργείται από τους Ίβηρες, στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων" δεν υφίσταται θέμα Αραούχο, καμία επαφή, καμία διαπραγμάτευση και καμία πρόταση επίσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραπάνω φόρμουλα πώλησης του Αραούχο που αναδεικνύει το elgoldigital.com αποτελεί πρόταση που είχε γίνει από την ΑΕΚ στην Λας Πάλμας, το μακρινό πλέον 2017, και είχε απορριφθεί.

Άλλωστε, όπως έχει ενημερώσει αποκλειστικά το Sport24.gr, εδώ και μήνες και μέσω μάνατζερ υπήρξε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Λας Πάλμας και η απάντηση που η ΑΕΚ πήρε ήταν ότι " όλοι οι παίκτες της Λας Πάλμας μπορούν να φύγουν δανεικοί εκτός από τον Αραούχο"... Και ότι για τον Αραούχο συζητούν μόνο για πώληση με αρχή τα 10 εκατ.

Διαβάστε επίσης:
AEK: Κομβικός μήνας ο Αύγουστος για το στέγαστρο της Αγιάς Σοφιάς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ