ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδοί της Ένωσης στο ξενοδοχείο

ΑΕΚ: Οπαδοί της Ένωσης στο ξενοδοχείο
EUROKINISSI

Οπαδοί της ΑΕΚ, περίπου 100, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Η ομάδα της ΑΕΚ δέχθηκε επίσκεψη οπαδών στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει πριν από το ματς με την Ξάνθη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 100 φίλαθλοι από το οργανωμένο κομμάτι της Ένωσης βρέθηκαν έξω από την κεντρική είσοδο του καταλύματος.

Η αντιπροσωπεία των οργανωμένων -όπως μεταφέρεται- συζήτησε σε ήρεμο ύφος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία της για τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του Μιγκέλ Καρντόσο.

Παράλληλα, οι "κιτρινόμαυροι" επισκέπτες επιχείρησαν και να τονώσουν το ηθικό των παικτών για την κυριακάτικη πρεμιέρα στην Super League 1. Οι περισσότεροι εκ των οπαδών που πήγαν στο ξενοδοχείο έμειναν στην πόρτα και μονάχα μερικοί εξ αυτών μπήκαν μέσα για να εκφράσουν τα θέματά τους.

Υπενθυμίζουμε πως οπαδοί της ΑΕΚ είχαν επιχειρήσει να πλησιάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά την ήττα με 3-1 από την Τραμπζονσπόρ, αλλά η αστυνομία τους σταμάτησε και το γεγονός δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Μίλησαν σε ομάδα παλιών μαζί με τον προπονητή και αυτό που είπαν ήταν: "Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θέλουμε να χτυπάει ο Λιβάγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θέλουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ