ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς Μάνταλο, Πόνσε, Οικονόμου η Ένωση

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (7/10, 20:30) Εκτός και οι ανέτοιμοι Πόνσε, Οικονόμου και Άλεφ, μέσα για πρώτη φορά ο Λούκας Μπογέ.

Τα… "σοκ" της τελευταίας στιγμής δεν έχουν τελειωμό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αυτή την φορά είναι η απουσία του Πέτρου Μάνταλου από το αυριανό (7/10, 20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ήρθε να "παγώσει" τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Ένωσης ήδη από την Παρασκευή (5/10) είχε κάποιες ελαφριές ενοχλήσεις στο γόνατο. Και σήμερα (6/10) δεν κατάφερε να βγάλει πρόγραμμα προπόνησης. Ως εκ τούτου, έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι. Επίσης ο Ουζουνίδης άφησε εκτός και τον Άλεφ και τον Οικονόμου, καθώς έκρινε πως δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς τους, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Πόνσε λόγω του τραυματισμού του στο ματς με την Μπενφίκα.

Η… έκπληξη που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, είναι πως συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Λούκας Μπογέ. Για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, μπήκε σε αποστολή ο Αργεντινός επιθετικός.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ και Λιβάγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ