ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αήττητος σε ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους ο Ουζουνίδης

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει παίξει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ως προπονητής του Παναθηναϊκού και δεν έχει γνωρίσει την ήττα κόντρα στους "ερυθρόλευκους" (VIDEOS).

Σε αγώνα ομίλων Champions League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήγε για πρώτη φορά φέτος ως προπονητής. Και μάλιστα έγινε και ο πρώτος Έλληνας προπονητής, που πήγε την ΑΕΚ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όμως σε ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Ουζουνίδης δεν κάθεται απόψε (7/10, 20.30) για πρώτη φορά στον πάγκο. Έστω και αν είναι το πρώτο του ως τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Ουζουνίδης έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό, ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Και είναι αήττητος. Με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα εντός έδρας, όπως είναι και το αποψινό ντέρμπι, ο Ουζουνίδης μετρά επί του Ολυμπιακού μόνο νίκες, χωρίς να δεχθεί ούτε γκολ.

Και τις δυο φορές με 1-0. Την πρώτη φορά τον Μάρτη του 2017 με σκόρερ τον Μπεργκ και την δεύτερη στα τέλη του Οκτώβρη του 2017 με τον Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Ενώ τον Μάρτη του 2018, ο Ουζουνίδης έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το γήπεδο "Καραϊσκάκης".

Στις δυο νίκες που έκανε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ, είχε στο γήπεδο και δυο ποδοσφαιριστές, τους οποίους αναμένεται να χρησιμοποιήσει και απόψε στη βασική ενδεκάδα.

Στο ντέρμπι του Μάρτη του 2017, στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού είχαν ξεκινήσει και ο Χουλτ και ο Κλωναρίδης. Ενώ σ’ αυτό του Οκτώβρη, βασικός ήταν μόνο ο Χουλτ, καθώς ο Κλωναρίδης είχε μετακομίσει ήδη στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 (19/3/2017)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0 (28/10/2017)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (4/3/2018)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ