ΑΕΚ

ΑΕΚ: Όλοι οι ετοιμοπόλεμοι στην αποστολή για ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε και το Χρήστο Αλμπάνη να προπονείται κανονικά την Τρίτη (14/7) και συμπεριλήφθηκε και αυτός όπως και όλοι οι ετοιμοπόλεμοι στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης κόντρα σε ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το καθοριστικό παιχνίδι της Τετάρτης (15/7) κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει και τον Χρήστο Αλμπάνη που ήταν αμφίβολος να μετέχει στο πρόγραμμα και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Αυτή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές με τον Ιταλό να παίρνει όλους ουσιαστικά τους ετοιμοπόλεμους μαζί του και να "κόβει" μόνο τους τραυματίες Γαλανόπουλο και Σαρδέλη και τον Αθανασιάδη ο οποίος είναι ο τρίτος γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν κανονικά, πλην του Κώστα Γαλανόπουλου και του Γιάννη Σαρδέλη. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αλμπάνης ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ