ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Όλο το βάρος στην απόκτηση χαφ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος EUROKINISSI

Η ΑΕΚ διέψευσε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για Αραούχο και έθεσε ως απόλυτη πρώτη προτεραιότητα, την μεταγραφή του αμυντικού χαφ.

Από την στιγμή που όχι μόνο η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ το "φωνάζει", αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάνει δημοσίως αναφορά περί "μ…ς", ήταν δεδομένο πως η Ένωση θα έψαχνε να διορθώσει τον Γενάρη, το λάθος που έγινε το καλοκαίρι με τη μη απόκτηση ενός ακόμα χαφ.

Όμως πλέον εκείνο που παραδέχονται στην ΑΕΚ, είναι πως η μεταγραφή ενός μέσου, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα. Και είναι η κίνηση για την οποία αυτή την στιγμή οι άνθρωποι της Ένωσης, έχουν ρίξει όλο το βάρος.

Μάλιστα από την ΑΕΚ διαψεύδουν και δημοσιεύματα από την Ισπανία που έκαναν λόγο για εκ νέου ενδιαφέρον για τον Σέρχιο Αραούχο. Όπως επίσης ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει θέμα κίνησης στην χειμερινή μεταγραφική αγορά είτε για φορ, είτε για δεξί μπακ.

Για την περίπτωση του εξτρέμ, η διατύπωση από υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ, είναι εξαιρετικά προσεκτική: "Αυτή την στιγμή δεν εξετάζουμε περιπτώσεις για εξτρέμ, καθώς όλο το βάρος έχει δοθεί στην απόκτηση χαφ".

Επομένως περισσότερο μοιάζει με "φωτογραφία" της στιγμής για τις κινήσεις που γίνονται, παρά για οριστική διάψευση του ενδεχόμενου να ψαχτεί η ΑΕΚ και για έναν ακραίο επιθετικό κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το σίγουρο είναι πως την δεδομένη στιγμή, υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα στην αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ.

Μάλιστα είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως η πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι να μπορέσουν να προχωρήσουν αυτή την μεταγραφή με τέτοιους ρυθμούς, ώστε ο παίκτης να βρίσκεται στα Σπάτα ακόμα και από τον πρώτη του Γενάρη, αν αυτό είναι εφικτό. Κάτι που σημαίνει πως δεδομένα έχουν εντοπιστεί οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και απασχολούν την ΑΕΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι την βάζουν ξανά στο κόλπο για Ερνάνι!
ΑΕΚ: Ελάχιστες πιθανότητες για Κλωναρίδη στο Αγρίνιο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ