ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Οικονόμου από τώρα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ικανοποιημένοι είναι στην Ένωση από την ανταπόκριση του Μάριου Οικονόμου και προχωρούν τις επαφές με την Μπολόνια για την αγορά του από το χειμώνα, με λιγότερα χρήματα. Δεν πέτυχε το ίδιο με τον Άλεφ.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με την ιταλική Μπολόνια, προβλέπει καταβολή 1 εκατ. ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο στην Ένωση αποφάσισαν να δράσουν γρηγορότερα, μπαίνοντας σε διαπραγμάτευση με τον ιταλικό σύλλογο για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του παίκτη από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι επαφές με τον ιταλικό σύλλογο βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΑΕΚ να "παζαρεύει" την απόκτησή του με ποσό μικρότερο από το 1 εκατ. ευρώ που προβλέπει η συμφωνηθείσα από τις δύο πλευρές οψιόν αγοράς του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, η Ένωση θα καταβάλει 700.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Το ίδιο επιχείρησε να πράξει η Ένωση και με τον Αλεφ, ωστόσο η πορτογαλική Μπράγκα δεν δέχθηκε να της καταβληθεί μικρότερη ρήτρα αγοράς από το 1,8 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές για το ερχόμενο καλοκαίρι. Χρήματα που στην ΑΕΚ δεν πιστεύουν ότι αξίζει να δαπανηθούν για τον Βραζιλιάνο, βάσει της έως σήμερα εικόνας του στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ