ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Ίβιτς σε Βέρντε - Βράνιες και η συγγνώμη του Σιμόες

ΑΕΚ: Οι παρατηρήσεις του Ίβιτς σε Βέρντε - Βράνιες και η συγγνώμη του Σιμόες

Η ΑΕΚ παρουσίασε κάποιες μικρές παθογένειες της προ-Καρέρα περιόδου, τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίλια Ίβιτς, έσπευσε να "μαζέψει". Τι είπε σε Βέρντε-Βράνιες και γιατί ζήτησε συγγνώμη ο Σιμόες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς, έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση των "κιτρινόμαυρων", κάτι που πάντως συνηθίζει ακόμα και όταν δεν συντρέχει συγκεκριμένος λόγος, διότι θέλει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να παρατηρεί τις εξελίξεις εκ των έσω.

Αυτή τη φορά βέβαια υπήρχε και ένα περιστατικό, το οποίο δεν άφησε να πέσει κάτω. Η παρουσία του λοιπόν σχετιζόταν και στις συστάσεις που έπρεπε να γίνουν στους Ντανιέλε Βέρντε και Ογκνιεν Βράνιες, προκειμένου να αφήσουν πίσω το περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν οι δύο τους είχαν μία έντονη διαφωνία, πιάνοντας, μάλιστα, ο ένας από τον λαιμό τον άλλον.

Ο Ίβιτς τους μίλησε ενώπιον όλων, λέγοντάς τους ότι "αυτό που κάνατε ήταν άσχημο και δεν πρέπει να επαναληφθεί. Δίνετε προς τα έξω μια λάθος εικόνα και κάνετε κακό στην ομάδα". Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειχναν να αντιλαμβάνονται το λάθος τους και το θέμα θεωρείται λήξαν. Πάντως ο Ιβιτς είχε και ένα ξεχωριστό τετ-α-τετ με τον Βράνιες, στη δική τους γλώσσα.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Πορτογάλος υπαρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι μόλις έγινε αλλαγή στο παιχνίδι, έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια, αποφεύγοντας να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. "Ήταν λάθος μου, δεν έπρεπε να το κάνω, δεν θα ξαναγίνει" είπε ο Σιμόες.

Γενικά, σε ένα ματς που θα έπρεπε να υπάρχει χαρά για την επιστροφή στη δράση, οι παίκτες της Ένωσης έβγαλαν νεύρα στο γήπεδο και συνέβησαν περιστατικά που θύμισαν την προ-Καρέρα περίοδο στην ομάδα. Το θέμα μαζεύτηκε γρήγορα από τον Ίβιτς, αλλά σημασία θα έχει να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα, στην περίπτωση που κάτι στραβώσει στα επόμενα ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ο Βέρντε έπιασε τον Βράνιες από τον λαιμό
Ο Καρέρα έβαλε την ΑΕΚ να ξαναπαίξει μια προηγούμενη πίστα
ΑΕΚ: Όταν "έκοψε" τον Αϊτόρ για να κρατήσει στο κάδρο τον Τάνκοβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ