ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι λόγοι που η Σπόρτινγκ αλλάζει το συμβόλαιο του Ζεράλδες

ΑΕΚ: Οι λόγοι που η Σπόρτινγκ αλλάζει το συμβόλαιο του Ζεράλδες

Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Τσίκο Ζεράλδες προτού τον δανείσει στην ΑΕΚ.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση οι Πορτογάλοι ασχολούνται με τον επικείμενο δανεισμό του Τσίκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες ώρες γράφεται έντονα στην Ιβηρική πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προτού βάλει τον ποδοσφαιριστή στο αεροπλάνο για Αθήνα θα του αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την A BOLA δύο είναι οι λόγοι που τα "λιοντάρια" θα επεκτείνουν έως το 2022 το συμβόλαιο του Ζεράλδες. Η υπάρχουσα συμφωνία εκπνέει το 2021 και ο Τσίκο λαμβάνει -σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο- 120.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που τον κάνει έναν από τους πιο χαμηλόμισθους της ομάδας.

Η Σπόρτινγκ καιρό τώρα είχε υποσχεθεί στον παίκτη νέο deal με περισσότερα χρήματα και θα το εκπληρώσει όπως όλα δείχνουν. Όσον αφορά στον δεύτερο λόγο, αυτός αφορά την επιστροφή του Ζεράλδες στην Λισαβόνα την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Μάρσελ Κάιζερ δεν θέλει ο Τσίκο το επόμενο καλοκαίρι να έχει ένα χρόνο υπολειπόμενο στο συμβόλαιό του με κίνδυνο να τον χάσει με ελάχιστα χρήματα.

Στη συμφωνία, πάντως, της ΑΕΚ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα υπάρχει οψιόν αγοράς του επιτελικού μέσου που αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ