ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι λεπτομέρειες για το πάρτι του Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ογκνιέν Βράνιες έχει τα γενέθλιά του την Πέμπτη (24/10) και απόψε περιμένει τους καλεσμένους του σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Συμπαίκτες και διοίκηση της ΑΕΚ παρόντες στη γιορτή.

Οι Βόσνιοι γράφουν τις τελευταίες ημέρες για "τρελό" πάρτι του Ογκνιέν Βράνιες λόγω των 30ων του γενεθλίων που είναι την Πέμπτη (24/10). Ωστόσο, η αλήθεια για το πάρτι του Βόσνιου στόπερ είναι διαφορετική σε σύγκριση με αυτή που μεταφέρουν οι συμπατριώτες του.

Ο Βράνιες, λοιπόν, περιμένει απόψε σε εστιατόριο της Γλυφάδας το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης και τους συμπαίκτες του, μαζί με άλλους φίλους του. Η γιορτή είναι μετά μουσικής, καθώς ο κιτρινόμαυρος αμυντικός έχει καλέσει γνωστή τραγουδίστρια από την Σερβία για να διασκεδάσει τους καλεσμένους τους.

Το πάρτι θ' αρχίσει στις 20:00 και θα ολοκληρωθεί στις 00:00. Η ΑΕΚ έχει ρεπό τη Δευτέρα (21/10) και την Τρίτη (22/10) στις 11:00 ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (27/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ: Ο Βράνιες πήγε στην Ριζούπολη με μπλουζάκι των οργανωμένων
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ