ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι κρυφές ματιές του Μιλόγεβιτς προς τον Σιμόες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες, εμβληματικός μεταξύ των ξένων παικτών πια στην ιστορία της ΑΕΚ, είναι πλέον εναλλακτική λύση για την Ένωση. Το Sport24.gr έχει ρεπορτάζ από Αραβία μεριά, με πιθανή εμπλοκή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Την περίοδο κατά την οποία (μετά από σίριαλ πολλών εβδομάδων και αγωνιστικού παροπλισμού του ποδοσφαιριστή με απόφαση της ομάδας) η ΑΕΚ έβρισκε τελικά τη χρυσή τομή με τον Αντρέ Σιμόες για την επέκταση της συνεργασίας του, υπήρχε έντονα εντός του συλλόγου η πεποίθηση ότι μελλοντικά η υπόθεση θα έφερνε μια διαφορετική εξέλιξη.

Σαν αυτή που η μοίρα επιφύλασσε στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος μόλις έξι μήνες μετά την υπογραφή ανανέωσης της συνεργασίας του με την "Ενωση", πήρε μεταγραφή στην τουρκική Αλάνιασπορ. Θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί και έτσι τα πράγματα, αν δεν είχε προκύψει αυτή η άσχημη εξέλιξη με τον "κορονοϊό".

Ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο μέσο υπήρχε, από συλλόγους εκτός Ευρώπης, με δυνατότητα να πληρώσουν καλά χρήματα για την αγορά του στην ΑΕΚ αλλά και να εξασφαλίσουν ακόμα υψηλότερες αποδοχές στον ίδιο τον υπαρχηγό της "Ενωσης", από τις περίπου 450.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ετησίως από τους "κιτρινόμαυρους".

Τέτοιο ενδέχεται να υπάρξει ξανά από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα από την Αλ Αχλί, όπου προπονητής είναι εδώ και κάποιο διάστημα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Με μόλις δύο αγώνες στην άκρη του πάγκου, καθώς τον φρέναρε ο κορονοϊός, ο πρώην τεχνικός των Πανιωνίου και Ερυθρού Αστέρα, έχει πολύ καλή άποψη για τον Πορτογάλο μέσο. Επιπροσθέτως, η ομάδα στην οποία εργάζεται, διαθέτει μπόλικο χρήμα για να φέρει εις πέρας μια μεταγραφή με σημαντικό όφελος για την Ένωση.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ THΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Πλέον, με τη νέα κατάσταση που παγκοσμίως παγιώνεται και στο ποδόσφαιρο, οι ομάδες οι οποίες έχουν χρήματα και διάθεση να ξοδέψουν, περιμένουν τις καλύτερες ευκαιρίες, προσδοκώντας ότι με αυτά που έχουν προς δαπάνη, θα μπορέσουν να προσελκύσουν υψηλότερες ποιοτικά λύσεις, ανάμεσα τους και τέτοιες που θα ήταν δύσκολο να προσεγγίσουν στην "προ-κορονοϊό" εποχή. Ο Πορτογάλος χαφ είναι μια μέση κατάσταση για εκείνες.

Είναι αλήθεια ότι, βάσει του πως εξελίσσονται τα πράγματα εντός της ΑΕΚ, ο Σιμόες οπισθοχωρεί στην ιεραρχία των κεντρικών χαφ. Για την ακρίβεια, εφόσον ο Γαλανόπουλος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην 4η θέση, πίσω από εκείνον και τους Κρστίτσιτς και Σιμάνσκι που έχουν ξεκάθαρα το προβάδισμα για την ενδεκάδα, ως δίδυμο στην καρδιά της μεσαίας γραμμής.

Θα συνιστούσε λοιπόν καλή εξέλιξη για την ομάδα η πώληση του Σιμόες ώστε να βρει μετά από χρόνια για την ΑΕΚ ένα καθαρό 8αρι, το οποίο δεδομένα δεν διαθέτει (όπως όταν υπήρχαν στην ομάδα ο κατά συνθήκη Γιόχανσον και ο "καθαρόαιμος" Κονέ) και να προωθήσει ως 4η λύση στις θέσεις των κεντρικών χαφ τον φέρελπι και ταλαντούχο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: "Σφυρίζουν" τη σέντρα στο πρωτάθλημα
Μαχαιριά στο σχέδιο του Καρέρα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ