ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ζεράλδες από τη λίστα του Μαρτίνς στο ραντάρ του Καρντόσο

ΑΕΚ: Ο Ζεράλδες από τη λίστα του Μαρτίνς στο ραντάρ του Καρντόσο

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε πέρυσι τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των παικτών που εξετάζει ο Μιγκέλ Καρντόσο για να φέρει στην ΑΕΚ.

Τ' όνομα Τσίκο Ζεράλδες δεν είναι άγνωστο σε όσους παρακολουθούν τα μεταγραφικά πάρε δώσε στην Super League. O Πορτογάλος, λοιπόν, ακούγεται για δεύτερη φορά στα μέρη μας, μερικά 24ωρα αφότου ο Μιγκέλ Καρντόσο έγινε επίσημα διάδοχος του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ και όχι τυχαία...

Την προηγούμενη φορά που γράφτηκε στα ελληνικά Μέσα ο 25χρονος επιτελικός χαφ ήταν τις ημέρες που αναλάμβανε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Τότε, ο Ζεράλδες προερχόταν από μία εξαιρετική σεζόν στη Ρίο Άβε του Μιγκέλ Καρντόσο! Κοίτα κάτι καραμπόλες...

Για τον Πορτογάλο, μάλιστα, γραφόταν εκείνο το διάστημα, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ψηλά στη λίστα του, διότι είχε εντυπωσιαστεί από τη γεμάτη σεζόν που είχε κάνει υπό τον νυν προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Τσίκο εκείνη τη χρονιά στη Ρίο Άβε είχε γράψει στο κοντέρ 38 ματς με τέσσερα γκολ και 11 ασίστ. Εξαιρετικά νούμερα. Την επόμενη σεζόν, πάντως, που κυκλοφορούσε ότι η Σπόρτινγκ θα τον κρατήσει για να τον επιβραβεύσει ο παίκτης πήγε δανεικός στην Άιντραχτ, τραυματίστηκε και κατά την επιστροφή του τον Δεκέμβριο στη Λισαβόνα σημείωσε μόλις τρεις συμμετοχές.

Επίσης, μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση του Ζεράλδες είναι πώς φαίνεται ότι σε επίπεδο ατζέντη συνδέεται με τον Μιγκέλ Καρντόσο, χωρίς αυτό να σημαίνει δεδομένα ότι θα τον δούμε στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν, γιατί η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ