ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι μένει με deal λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ και σε 2 ή 3 δόσεις

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι μένει με deal λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ και σε 2 ή 3 δόσεις

Ισχυρή στη διαπραγμάτευση για τη μείωση της οψιόν αγοράς αποδείχτηκε η ΑΕΚ και κρατάει τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, επιβεβαιώνοντας τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Sport24.gr

Το Sport24.gr ήταν το Μέσο που αποκάλυψε τις προχωρημένες συζητήσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι για τη μείωση της οψιόν αγοράς του Ντάμιαν Σιμάνσκι και την επίτευξη ενός νέου deal, περισσότερο κοντινού στα μέτρα της Ένωσης, μετά τα όσα έφερε διεθνώς στο ποδόσφαιρο η πανδημία και τις (ανυπολόγιστες ακόμα) συνέπειές της στην αγορά.

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας, σήμερα μπορούμε να πάμε την υπόθεση ένα βήμα πιο κάτω, γράφοντας ότι ο Ίλια Ίβιτς και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, κατάφεραν να ρίξουν σημαντικά την αρχική συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του ρωσικού συλλόγου, η οποία είχε οριστεί στο 1,5 εκατ. ευρώ, συνοδευόμενη από μια προφορική κουβέντα για τη δυνατότητα καταβολής του ποσού σε δόσεις. Η οποία ωστόσο τότε, δεν αποτυπώθηκε εγγράφως.

Πλέον ΑΕΚ και Αχμάτ Γκρόζνι δίνουν τα χέρια για την πώληση του Σιμάνκι στην Ένωση, αντί ποσού κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ (γίνονται και γίνονται ακόμα προσπάθειες να πέσει ακόμα περισσότερο, λίγο πάνω από το 1 εκατ. ή ακριβώς σε αυτό), το οποίο θα καταβληθεί σε 2 ή σε 3 δόσεις. Μια διαπραγμάτευση η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιό της και οδηγεί σε συμφωνία για τον Πολωνό μέσο.

Ενα deal το οποίο δεν θα είχε επιτευχθεί αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν τασσόταν όσο υπέρ αυτής της εξέλιξης, αρνούμενος μάλιστα όπως είχε γράψει το Sport24.gr να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση για το υπαρκτό ενδιαφέρον άλλων ομάδων, οι οποίες ενδεχομένως να είχαν τη δυνατότητα για μεγαλύτερη δαπάνη, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του. Η επιθυμία του Πολωνού να συνεχίσει στην ΑΕΚ, αποδείχτηκε αδιαπραγμάτευτη και πανίσχυρο όπλο για ένα νέο deal.

Οι αποδοχές του Σιμάνσκι στην Ένωση, για το τετραετές συμβόλαιο που έχει ήδη υπογράψει μαζί της, θα είναι κλιμακωτές. Προβλέπονται συνολικά για εκείνον (σε ορίζοντα τεσσάρων ετών), σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Από 400.000 ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 450.000 ευρώ τον τρίτο και 500.000 ευρώ για το τέταρτο έτος της συμφωνίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Γιατί παραμένει ισχυρό το δίλημμα Ριζούπολη ή ΟΑΚΑ
Super League: Γιατί είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψει άμεσα ο κόσμος στα γήπεδα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ