ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο προσεκτικός Ίλια Ίβιτς

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έπαθε και έμαθε με τον Μιγκέλ Καρντόσο, οπότε κανείς στο κλαμπ και πρώτα απ' όλα οι Μελισσανίδης - Ίβιτς δεν βιάζονται να βρουν τον διάδοχο του Πορτογάλου.

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την εποχή Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά οι ενδείξεις που έρχονται από την Ένωση για τον διάδοχο του Πορτογάλου είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα πάνε σε βιαστική λύση για κερδίσουν τις εντυπώσεις, ρισκάροντας ν' αναλάβει κάποιος την ομάδα που δεν θα πληρεί τις προϋποθέσεις. Η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει σ' έναν επαγγελματία που θα ισιώσει την υπάρχουσα κατάσταση και στο μέλλον θα είναι ικανός να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για κλείσιμο το θέματος του προπονητή εντός του σαββατοκύριακου ή το αργότερο έως τη Δευτέρα. Το σενάριο αυτό, πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όλα δείχνουν ότι δεν θα ευδοκιμήσει κι αυτό γιατί ο Ίλια Ίβιτς μελετάει περιπτώσεις μία προς μία. Δεν είναι μόνο αυτοί που βρίσκονται στο μυαλό του νέου αθλητικού διευθυντή, αλλά κι αυτοί που προτείνονται στο κλαμπ σε καθημερινή βάση.

Μελισσανίδης και Ίβιτς θέλουν προπονητή που η ιδιοσυγκρασία του θα ταιριάζει με την ΑΕΚ, το αγωνιστικό της προφίλ γενικότερα.

Τ' ονόματα, λοιπόν, είναι πολλά. Ο εκλεκτός όμως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν θα προκύψει άμεσα, δηλαδή τις επόμενες ώρες. Μην ξεχνάμε ότι ο Ίλια Ίβιτς έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οπότε η όποια απόφασή του θα έχει στόχο μακράς διάρκειας αν μη τι άλλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ