ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μπακάκης δύο χρόνια τρέχει

ΑΕΚ: Ο Μπακάκης δύο χρόνια τρέχει

Ο Μπακάκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και φέτος στην ΑΕΚ, τόσο επειδή καλύπτει κενά όσο και γιατί είναι πάντα υγιής και διαθέσιμος. Οι αριθμοί του 27χρονου μπακ τα δύο τελευταία χρόνια εντυπωσιάζουν!

Και παρατσούκλι να θελήσεις να του βγάλεις θα δυσκολευτείς! "Τούρμπο", "Flash", "Iron Man"; Όλα ταιριάζουν στον Μιχάλη Μπακάκη των δύο τελευταίων ετών. Ο 27χρονος, άλλωστε, είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές συνολικά στην ΑΕΚ, τη διετία που διανύουμε.

Το "πολυεργαλείο" που εκτόξευσε ο Μανόλο Χιμένεθ, και στα down της Ένωσης συνεχίζει να είναι το ίδιο μαχητικός έως και συγκινητικός ορισμένες φορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ο Μπακάκης έλαβε τον τίτλο του MVP, όχι επειδή έκανε κάτι "τρελό", αλλά γιατί... όργωσε με ανάποδο πόδι το γήπεδο προσφέροντας βοήθεια στην άμυνα και ό,τι μπορούσε στο επιθετικό κομμάτι.

Τα νούμερα του διεθνούς μπακ έχουν φτάσει να είναι τέτοια που δύσκολα θα συναντήσει κανείς ανάλογα, όχι μόνο στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικά. Εξηγούμεθα: Ο Μπακάκης τα δύο τελευταία χρόνια έχει γράψει 79 συμμετοχές από τις οποίες στις 77 ήταν στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ!

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής που απέκτησε η Ένωση από τον Παναιτωλικό το 2014 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, έχει πάει σε άλλο επίπεδο το χαρακτηρισμό "αμφίβολος" όταν πριν από κάποιο παιχνίδι αντιμετωπίζει πρόβλημα, γιατί;

Διότι την ημέρα του αγώνα τις περισσότερες φορές, όχι απλά μπαίνει στην αποστολή, παίζει κιόλας. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Για όσους δεν θυμούνται ο "τούρμπο" δεν έβγαλε κανονικά την προετοιμασία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ωστόσο τον είδαμε ν' αγωνίζεται και μάλιστα να διακρίνεται σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, κατακτώντας πανάξια το βραβείο του κορυφαίου στον αγωνιστικό χώρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ