ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης δίνει το ΟΚ για Μάνταλο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ "ΟΠΑΠ ARENA" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ "ΟΠΑΠ ARENA" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ, επιβλέποντας την τελική διαπραγμάτευση.

Στη μεγαλύτερη ημέρα της καριέρας του Πέτρου Μάνταλου, του ποδοσφαιριστή που ο ίδιος έχει παραδεχθεί δημόσια ότι αποτελεί το αγαπημένο παιδί του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει. Απεναντίας, θα έπρεπε να είναι παρών στα γραφεία της ΠΑΕ για να ηγηθεί της τελικής διαπραγμάτευσης, μετά τη γραπτή πρόταση που κατατέθηκε από την Αλ Νασρ για την αγορά του αρχηγού της ΑΕΚ αντί 4,3 εκατ. ευρώ.

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται στο αρχηγείο της ΑΕΚ στο Μαρούσι για να παραστεί στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός deal που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την ομάδα, καθώς αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν στα χρόνια του ''ερχόμαστε'' και ο οποίος συνέδεσε την αρχηγία του με τη μετάβαση της ομάδας από τη Β' Εθνική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εκ νέου παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Ο διοικητικός ηγέτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, θα έχει επίσης εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ιλια Ιβιτς, για τα πολλά και καυτά μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την Ένωση. Δηλαδή τις ανοιχτές υποθέσεις του Ισπανού μέσου Αλέις Γκαρσία, του Κύπριου χαφ Γρηγόρη Κάστανου και άλλων παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και τα ονόματα των οποίων ''διαφεύγουν'' ακόμα του φωτός της δημοσιότητας.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις του Ιρανού φορ Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μεταβαίνει στα γραφεία της ομάδας για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές κοντά στις 500.000 ευρώ το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ήρθε η πρόταση των 4.3 εκατομμυρίων για Μάνταλο
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ