ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μαρίνος και οι άλλοι

ΑΕΚ: Ο Μαρίνος και οι άλλοι

Το ματς στα Γιάννενα ήταν οριακό και η Ένωση έπρεπε να ξεκινήσει προεργασία ακόμα και για ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή. Η ρήτρα του Κάναντι και ο Κρίστιανσεν που προτάθηκε.

Ακόμα και για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η αγωνιστική μετάλλαξη της ομάδας στα Γιάννενα, προκάλεσε μια σχετική έκπληξη.

Ήλπιζαν στη βελτίωση, αλλά αυτή η τρομερή μεταμόρφωση (με την ελπίδα να μην είναι προσωρινή), χαμήλωσε πολύ το θέμα προπονητή και την πιθανότητα της άμεσης αντικατάστασής του.

Μολαταύτα, όπως αναφέρει η SportDay, στο πλαίσιο ενδεχόμενης αλλαγής και για να μην πιαστούν απροετοίμαστοι σε περίπτωση νέου στραπάτσου, οι διοικούντες την ΠΑΕ, εξέτασαν δύο περιπτώσεις προπονητών. Πρωτίστως αυτό του τεχνικού του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι, για τον οποίο υπάρχει buy out 500.000 ευρώ, στην περίπτωση που μια ομάδα επιθυμεί την «αρπαγή» του από το σύλλογο του Περιστερίου.

Και δευτερευόντως αυτό του Τόμας Κρίστιανσεν, του Δανού (αλλά ισπανοαναθρεμμένου) πρώην τεχνικού της ΑΕΚ Λάρνακας, του ΑΠΟΕΛ και της αγγλικής Λιντς, από την οποία είχε ένα μη επιτυχημένο πέρασμα την προηγούμενη σεζόν. Εκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

Η διοίκηση προσέγγισε με προσοχή τις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις και δίχως να δημιουργήσει ντόρο, κινούμενη σε πρώτη φάση σε αυστηρά διερευνητικό επίπεδο και προσπαθώντας να αλιεύσει τις κατάλληλες πληροφορίες για το προφίλ τους και τη δουλειά της.

Επί της παρούσης πάντως, δεν τίθεται θέμα άμεσης αλλαγής προπονητή. Ο Ουζουνίδης κέρδισε χρόνο χάρη στην παρουσία της ομάδας στα Γιάννενα και η δεύτερη ευκαιρία είναι πλέον δική του. Το πιθανότερο όλων είναι ότι θα οδηγήσει την ΑΕΚ στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, εκτός αν στο ενδιάμεσο, υπάρξει πάλι αντιφατική αγωνιστική εικόνα, σε σημείο που να προκαλέσει νέα διοικητική απογοήτευση. Διότι είναι δεδομένο ότι τέτοια είχε υπάρξει...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ