ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Λιβάγια θυσίασε το χατ-τρικ του για τον Βέρντε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Λιβάγια θυσίασε το χατ-τρικ του κι έδωσε την εκτέλεση πέναλτι στον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος ευστόχησε για το 3-1 της ΑΕΚ, ευχαρίστησε τον Κροάτη συμπαίκτη του και αφιέρωσε το γκολ στο νεογέννητο κοριτσάκι του.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της SuperLeague κι άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Λιβάγια. Η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με γκολ του Ντίας στο 42ο, αλλά και πάλι ο Κροάτης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο 56ο.

Στο 79' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του. Μάλιστα ο Μάρκο Λιβάγια θυσίασε το ενδεχόμενο χατ-τρικ του, παραδίδοντας την εκτέλεση στον συμπαίκτη του Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο στη θέση του Μίλος Ντέλετιτς, πήρε την μπάλα, ευστόχησε νίκησε τον Κνετ και έκανε το 3-1 υπέρ της Ένωσης.

Η πρώτη κίνηση του Ναπολιτάνου ήταν να πάει στον Κροάτη συμπαίκτη του και να τον αγκαλιάσει, εκτιμώντας ότι ο Λιβάγια του παραχώρησε την εκτέλεση και ευχαριστώντας τον. Η δεύτερη να βάλει την μπάλα μέσα από τη φανέλα και να πανηγυρίσει, αφιερώνοντας το γκολ που πέτυχε στο νεογέννητο κοριτσάκι του. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Βέρντε ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ