ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Λιβάγια (ξανα)βρήκε το χαμόγελο του

ΑΕΚ: Ο Λιβάγια (ξανα)βρήκε το χαμόγελο του
EUROKINISSI

Η ψυχολογία του Λιβάγια άλλαξε με την επιστροφή του Χιμένεθ και ο Κροάτης επιθετικός δεν το κρύβει. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Δεν ήταν εύκολη η σεζόν μέχρι τώρα για τον Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ. Όχι τόσο αγωνιστικά. Ο Κροάτης επιθετικός άλλωστε έχει προλάβει να πετύχει ήδη πέντε γκολ και να δώσει τέσσερις ασίστ. Περισσότερο ψυχολογικά δεν ήταν καλά και αυτό ήταν πολύ φανερό σ’ όλους όσους ζούσαν από κοντά τον Λιβάγια.

Είχε ανάγκη από κάτι που θα του άλλαζε την ψυχολογία. Και φαίνεται πως αυτό το «κάτι», ήταν η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ. Βλέπετε, ο Κροάτης δεν ξεχνά πως με τον Ισπανό τεχνικό έκανε πέρυσι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Και η σχέση τους, είναι ιδιαίτερη.

Πόσο σημαντική ήταν για την ψυχολογία του Λιβάγια αυτή η επιστροφή του Χιμένεθ, είχε φανεί από το καλωσόρισμα που είχε κάνει στον Ισπανό τεχνικό στα Social Media, η σύζυγος του Κροάτη.

Είχε κάνει ανάρτηση, πριν καν ο Ανδαλουσιάνος φτάσει στην Αθήνα για να αναλάβει. Ήδη από την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα την περασμένη Τετάρτη (6/2), ο Λιβάγια με τον Χιμένεθ είχαν ένα τετ α τετ. Άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός, ποντάρει πολλά στην κλάση του Κροάτη.

Ο Λιβάγια ξαναβρήκε και το χαμόγελο του και την καλή του ψυχολογία. Και φάνηκε ξεκάθαρα, από τον τρόπο που αγκάλιασε τον Χιμένεθ, όταν έγινε αλλαγή στο χθεσινό (7/2) ματς του Περιστερίου.

Μάλιστα σήμερα (8/2) "ανέβασε" ο Κροάτης στον λογαριασμό του στο Instagram την φωτογραφία απ’ αυτή την αγκαλιά και την σχολίασε με κιτρινόμαυρες "καρδιές".

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ