ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Κρστίτσιτς που θέλει ο Χιμένεθ λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα

ΑΕΚ: Ο Κρστίτσιτς που θέλει ο Χιμένεθ λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα

Ο Νέναντ Κρστίτσιτς είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει στην ΑΕΚ δημιουργία στο κέντρο, τομέας στον οποίο πάσχει η Ένωση. Ο Σέρβος αναμένεται να είναι βασικός στο ματς με τον Ατρόμητο (17/3, 16:00).

Η ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι με σημαντικά προβλήματα, όπως είναι αυτά των Μάνταλου, Τσιγκρίνσκι και Σιμόες. Ωστόσο, στο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την τρίτη θέση, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που καλείται να δείξει ότι όταν φτάνει στο 100% θα μπει και δεν θα χρειαστεί να βγει ξανά από τη μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Αναφερόμαστε στον Νέναντ Κρστίτσιτς ο οποίος ήρθε στην ΑΕΚ τον Γενάρη για να κάνει τη διαφορά στο κέντρο, αλλά ούτε με τον Ουζουνίδη ούτε με τον Χιμένεθ, ο Σέρβος έπαιξε τόσο ώστε να δείξει την αξία του. Φυσικά, το γεγονός της μη χρησιμοποίησης του σε τακτικό χρονικό διάστημα "γέννησε" σενάρια ως προς τις αιτίες.

Τα όσα γράφτηκαν για την περίπτωση του Σέρβου φρόντισε να "σβήσει" ο ίδιος ο Χιμένεθ με αποθεωτικές δηλώσεις για την αξία του έμπειρου χαφ. Σε λίγες ώρες, λοιπόν, ο Κρστίτσιτς βρίσκεται μπροστά σε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμμαζέψει τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ η οποία πάσχει στο κομμάτι της δημιουργίας.

Χωρίς τον Σιμόες στο πλάι του, ο Κρστίτσιτς αναμένεται να παίξει δίδυμο μ' έναν εκ των Άλεφ ή Γαλανόπουλου. Πιο ταιριαστός στον Σέρβο θα ήταν ο "Γαλανό", αφού ο νεαρός μπορεί να στηρίξει στην άμυνα με τα τρεξίματα του και ο πρώην του Ερυθρού Αστέρα να βοηθήσει τους Πόνσε - Λιβάγια να γίνουν απειλητικοί.

Όσον αφορά στη γενική επιλογή του Χιμένεθ, οι περισσότερες ενδείξεις καταλήγουν σε τετράδα στην άμυνα. Οπότε τα πρόσωπα αναμένεται να είναι οι: Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μπακασέτας, Λιβάγια, Πόνσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ