ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο "ενεργός" Μπακασέτας

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την αλλαγή δεδομένων ως προς το μέλλον του Μπακασέτα, το ζητούμενο είναι η αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Την Τρίτη (8/1) το βράδυ οι γέφυρες που είχαν στηθεί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπακασέτα, έφεραν και συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου. Φυσικά απομένουν τα τελευταία διαδικαστικά και οι υπογραφές, για να σφραγιστεί η παραμονή του διεθνή μεσοεπιθετικού στην Ένωση.

Όμως αυτή η αλλαγή δεδομένων ως προς το μέλλον του Μπακασέτα, προφανώς θα φέρει και αγωνιστική (επαν)ενεργοποίηση του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν βασικό γρανάζι της μηχανής της ΑΕΚ και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις.

Το ζητούμενο είναι η αγωνιστική κατάσταση του Μπακασέτα. Το σίγουρο είναι πως το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός το έδωσε στις 24 Νοεμβρίου. Δηλαδή πριν από 1,5 μήνα.

Ωστόσο υπάρχει και μια σημαντική παράμετρος. Όταν ο Μπακασέτας (όπως και ο Σιμόες και ο Λαμπρόπουλος) έμεινε εκτός αγωνιστικού πλάνου, δεν "κόπηκε" και από τις προπονήσεις της ομάδας. Δεν γυμναζόταν ατομικά όλο αυτό το διάστημα.

Συμμετείχε στο καθιερωμένο πρόγραμμα της δουλειάς στα Σπάτα. Τουλάχιστον τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Και το περασμένο Σάββατο (5/1), όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, έπαιξε και στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Κ19. Κάτι που δεν συνέβη με τον Σιμόες και τον Λαμπρόπουλο.

Επομένως θεωρητικά ο Μπακασέτας δεν έχει χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό και παραμένει "ενεργός". Κάτι που σημαίνει πως αν φορτσάρει και αν στην ΑΕΚ δεν περιμένουν και τις υπογραφές του νέου συμβολαίου για να τον (επαν)ενεργοποιήσουν αγωνιστικά, τότε ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα βάλει υποψηφιότητα ακόμα και για την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννενα, για το ματς της Δευτέρας (14/1) με τον ΠΑΣ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αν η ΑΕΚ δεν ταΐσει τον Πόνσε…
Ο Σκουλάς στο Αστέρας - ΠΑΟΚ, ο Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
ΑΕΚ: Ο Μπακασέτας έβαλε σε σκέψεις τον Σιμόες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ