ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Νοσοκομείο" η Ένωση

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστας Γαλανόπουλος και Μιχάλης Μπακάκης αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα και για τους δύο πρώτους θα γίνει σήμερα (02/09) γνωστό το διάστημα απουσίας τους.

Πύρρειος αποδεικνύεται η νίκη 3-2 της ΑΕΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τρεις ποδοσφαιριστές της Ένωσης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού, με δύο εξ αυτών να γίνονται αναγκαστική αλλαγή. Ο λόγος για τους Νέλσον Ολιβέιρα, Κώστα Γαλανόπουλο και Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του, και είχε γενικότερα μία πολύ καλή παρουσία, αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης, έχει υποστεί μία κάκωση στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με απεικονιστικό έλεγχο.

Παράλληλα, ο Γαλανόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού, καθώς υπέστη διάστρεμμα. Όσον αφορά στον Μπακάκη, δέχθηκε μία αγκωνιά από τον Χερόνιμο Μπαράλες στο δεύτερο μέρος και έκανε πέντε ράμματα, καθώς είχε ανοίξει εντελώς το φρύδι του και στα αποδυτήρια μπήκε μέσα στα αίματα.

Θυμίζουμε πως ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ με θλάση ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αγωνίστηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με πρόβλημα στον αριστερό γαστροκνήμιο απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, με συνέπεια να υποστεί θλάση και να χάσει, πέρα από το ματς με τους Αρκάδες, και τα παιχνίδια της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ