ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ναι" από Καρντόσο για Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, αρχικά ήταν αρνητικός για τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει μεταπεισθεί και αναμένονται εξελίξεις για την ενδεχόμενη επιστροφή του.

Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες επιστρέφει δυνατά στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Μπορεί αρχικά ο Μιγκέλ Καρντόσο να ήταν αρνητικός για την επιστροφή του 29χρονου Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ, αλλά τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται μεταστροφή.

Ο 47χρονος Πορτογάλος προπονητής έχει μεταπεισθεί για τον Βράνιες μετά από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους της ομάδας. Άλλωστε, δεν αμφέβαλε ποτέ για την ποιότητα του Βόσνιου.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά ήταν το θέμα που έκανε τον Ίβηρα ν' αμφιβάλλει. Ωστόσο μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, εσχάτως έχουν καμφθεί οι αντιρρήσεις του και φαίνεται ότι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για ενδεχόμενη επιστροφή του.

Παρεμπιπτόντως, ο Βράνιες επέστρεψε στις προπονήσεις της Άντερλεχτ και πήρε μέρος στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Βέβαια πρόθεση της ομάδας των Βρυξελλών είναι να τον παραχωρήσουν. Εν προκειμένω να τον πουλήσουν κι όπως είχε παραδεχθεί και παλαιότερα ο αθλητικός διευθυντής της, Μάικλ Βερσκιούρεν, στο Sport24.gr η Ένωση ήταν η μόνη ενδιαφερόμενη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι άμεσα αναμένονται εξελίξεις για το θέμα της επιστροφής του 29χρονου Βόσνιου, καθώς το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί με τη συγκατάθεση πλέον του προπονητή και οι συνθήκες μοιάζουν πιο ευνοϊκές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ