ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Μπορούμε, αλλά δεν θα καταγγείλουμε τον Ολυμπιακό στην UEFA"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση στην καταγγελία που έκανε ο Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για "ρουφιάνους" και "Μπατράνηδες", ενώ παράλληλα υποστήριξε πως, παρότι μπορεί, δεν θα καταγγείλει τους "ερυθρολεύκους" στην UEFA.

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν πάρει καν το κατηγορητήριο στα χέρια τους για όσα έγιναν πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, όμως υπήρξε καταγγελια του Ολυμπιακού, με την οποία ζητά τιμωρία και αφαίρεση βαθμών.

Κι η απάντηση, απ' την πλευρά των "κιτρινόμαυρων", είναι σκληρή. Η ΑΕΚ έκανε λόγο για "ρουφιάνους" και "Μπατράνηδες", ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με ανάλογες καταγγελίες στην UEFA.

"Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Έχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες. Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές", είναι αυτά που έλεγαν στην ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ