ΑΕΚ: Μπλόκο για προσέλευση φιλάθλων με Παναιτωλικό

ΑΕΚ και Παναιτωλικός είχαν συμφωνήσει να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της Ένωσης. Δόθηκαν. Τελευταία στιγμή, όμως, η ΓΓΑ αποφάσισε την απαγόρευση τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης προσέλευσης.

Μπήκε "ΣΤΟΠ" στην μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει οι κιτρινόμαυροι να φιλοξενηθούν στη Θύρα 3 του γηπέδου τους. Πράγματι, τα εισιτήρια δόθηκαν και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά.

Ωστόσο, η ΓΓΑ άλλαξε τα δεδομένα, γνωστοποιώντας ότι απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση μία ημέρα πριν το ματς.

Στις 19/9 οι Αγρινιώτες είχαν αναρτήσει ανακοίνωση η οποία σε χαρακτηριστικό της απόσπασμα για τα εισιτήρια στην Ένωση ανέφερε: "Παραχωρήθηκε η Θύρα 3 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (μέγιστος αριθμός 480 θέσεις) μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι. Σε καμία άλλη Θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της ΑΕΚ".

Οι εμπλεκόμενες πλευρές υποστηρίζουν ότι υπήρξε καθυστερημένη έκδοση της απόφασης, γεγονός που προκαλεί όλη αυτή τη σύγχυση μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση. Οι κιτρινόμαυροι είναι εξαγριωμένοι με την εξέλιξη και περιμένουν να δοθεί άμεσα λύση, διαφορετικά όπως φαίνεται το ζήτημα θα έχει μεγάλη συνέχεια.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.